Cablare Structurata

Cablarea conecteaza sistemele de date si le permite sa functioneze la capacitate maxima, transporta datele, conecteaza utilizatorii.

Management-ul Cablarilor

Cablarea este un factor de succes important al oricarui proiect IT, in orice domeniu de business.

Monitorizare Retele de date

Opririle nedorite si ineficienta in operativitate costa bani si oportunitati noi pierdute in mod constant.

Cladiri Inteligente

Iluminatul, aerul conditionat, rezervarea salilor de sedinte, punctele de informare, toate acestea sunt importante astazi pentru a asigura angajatilor un mediu de lucru confortabil si productiv.

Wireless

Foarte multe organizatii inca folosesc prima generatie de solutii WLAN, care nu au fost dezvoltate pentru o utilizare intensiva.

Securitate Fizica IP

UNILINE TCS ofera o gama variata de solutii de Securitate IP, inclusiv solutii CCTV IP si Control Acces.

Monitorizare si DCIM

Centrele de date si spatiile de birouri sunt foarte dinamice astazi, cu consumuri electrice si variabile care se schimba mereu.

Asset Management

Detine controlul! Pentru a obtine maximum de beneficii din infrastructura IT, este necesara o imagine clara asupra tuturor echipamentelor si aplicatiilor.

Solutii de Printing

UNILINE TCS furnizeaza solutii care permit organizatiilor sa-si  optimizeze fluxul si rezultatele de printare si serviciile oferite catre utilizatori.

Solutii end-user

Productivitatea unei companii creste odata cu asigurarea unor solutii sigure si usor de folosit.

Echipamente IT & Data Center

Cablarea conecteaza sistemele de date si le permite sa functioneze la capacitate maxima, transporta datele, conecteaza utilizatorii.

Comunicatii Unificate

Comunicatiile unificate permit colaborarea mai bună prin unificarea modurilor de comunicare, într-o singură experienţă combinată pentru utilizator.

Consultanta si Proiectare

UNILINE TCS ofera consultanta tehnica specializata clientilor sai.

Externalizare servicii IT

Externalizarea serviciilor IT este o solutie adoptata de tot mai multe companii, indeosebi de corporatii si de companiile cu structuri complexe de personal, procese si echipamente.

Suport si Mentenanta

UNILINE TCS asigura intretinerea preventiva si corectiva a sistemelor si echipamentelor de comunicatii, cablare, printing, Data Center si DCIM (data center infrastructure management), prin echipe de tehnicieni si ingineri specializati.