Securitate Fizica IP


UNILINE TCS ofera o gama variata de solutii de Securitate IP, inclusiv solutii CCTV IP si Control Acces.

Probleme si provocari cu care se confrunta organizatiile moderne:

  • Sistemele CCTV utilizeaza foarte multa latime de banda
  • Cresterea costurilor cu solutiile de stocare datorata datelor CCTV
  • Intarzieri intre imaginile afisate si evenimentele in timp real
  • Probleme cu inregistrarile audio
  • Procese manuale pentru inlocuirea mediilor de stocare si intretinerea sistemelor
  • Calitatea imaginii foarte scazuta si condistii slabe de adaptare si marire a imaginilor.

UNILINE TCS ofera solutii, precum migrarea de la sisteme analogice si integrarea de noi solutii CCTV in retelele moderne, care pot rezolva aceste provocari.

Totodata, oferim servicii de consultanta pentru configurarea sistemelor existente, pentru a le face cat mai flexibile fata de nevoile organizatiilor in continua schimbare, protectia datelor si stocarea de imagini, rapoarte si alerte in timp real.

Prin solutiile complete de securitate fizica, asiguram clientilor nostri un management simplu al sistemelor CCTV, prevenirea accesului neautorizat, integrarea in retelele existente, reducerea spatiului de stocare si reducerea costurilor operationale.

In ce priveste problemele organizatiilor privitoare la controlul accesului in cladiri (lipsa controlului accesului, protectia datelor, etc), furnizam solutii care furnizeaza access control prin retele cu fir sau fara fir (wireless), cititoare electronice si controlul usilor, cititoare de amprenta, cititoare de retina si alte solutii moderne.

Rezultatul implementarii unor astfel de solutii complete ajuta organizatiile sa simplifice administrarea accesului fizic al angajatilor si vizitatorilor, securizarea simplificata a cladirilor, reducerea costurilor si integrarea cu celelalte sisteme de securitate (CCTV, anti-incendiu etc).